Debrecen
+36 30 350 456
ignitivebt@gmail.com

Műszaki tervezés és technológia

Nekünk a biztonság az első!

Műszaki tervezés és technológia

A 47/1999 GM rendelet szerinti emelési tervet, vagy emeléstechnológiai tervet kell készíteni. A tervek készítésében nem csupán a jogszabályokat vesszük figyelembe, hanem eddigi tapasztalatainknak megfelelően a területenkénti vállalati safety policy előírásokat is vizsgáljuk, és alkalmazzuk.

Nagy mennyiségű mobil kerítéssel, kidolgozott, lepróbált beléptetési protokollal rendelkezünk. A munkavédelem mellett a szervesen fejlődik a security terület is, hisz jó munkavédelmet csak támogató biztonsággal lehet elérni.

Az építőipartól a gyártásig a HSE feladatok mellet a helyszíni minőségellenőri feladatok, (műszaki ellenőrzések) ellátásában is támogatjuk partnereinket. Bár a DSS a munkavédelem szakágára épült, műszaki kollégáink professzionálisan építjük minőségellenőri feladatainkat ellátó egységünket.

Szolgáltatásunk biztosítja az éves ismétlődő és az új munkavállalóknak a tűzvédelmi oktatást. Minden oktatásról nyilvántartást készítünk.

A tűzriadó terv elkészítése során a cél az, hogy mindenki biztosságosan kijusson a létesítményből. Konkrétan meghatározza tűz esetén a teendőket és a felelősségi köröket.

A beruházások, projektek tervezésétől szervesen bekapcsolódunk a projekt életébe. Műszaki kollégáink nem csak nem csak a minőség ellenőri feladatok ellátását végzik, de a projektek zárásán a megvalósulási dokumentáció készítését is.

A beruházások, projektek tervezésekor minőség tervet, minőségbiztosítási tervet kell készíteni, amiben a készítők rögzítik az ököl szabályokat. Segítünk tisztázni ezeket a szabályokat ami anyag, technológia, humán, gép/eszköz stb. kategóriát tartalmaz és természetesen a HSE (munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem)

A BCP más néven üzlet folytonossági terv a vállalatok egyik legfontosabb munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, katasztrófavédelem által határolt, gyártást és üzletfolytonosságot támogató terület a vállalat bizalmi dokumentuma. Cégünk a HSE szolgáltatás egyik vezető szereplője és a komplex ismeretért több megbízást kaptunk partnereinktől BCP készítésére.

Ügyfelek akik megbíztak és megbíznak bennünk:

Köszönjük az együttműködést minden ügyfelünknek!


Lépjen velünk kapcsolatba!

tuzvédelmi-oktatás-tuzvédelem-gyerekeknek-bemutató-ignitive


  • Vállalkozás neve: Ignitive BT. 
  • Iroda: Debrecen
  • Telefon: +36 20 950 4313
  • E-mail: info@ignitive.hu
  • Adószám: 


Miután megkaptuk az üzenetét, felkeressük Önt e-mailben vagy telefonon. Kérhet árajánlatot, pontosan leírhatja mire van szüksége. Ha valamelyik törvénynek szeretne megfelelni, akkor azt tanácsoljuk, hogy foglalja üzenetébe a törvény cikkely számát is. Ezzel csak kollégáink munkáját könnyíti meg. 

  • Karrier: 

Ha szívesen dolgoznál nálunk munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi, vagy EHS szakértő ként, akkor küldd el az önéletrajzod a fentebb említett e-mail címre.  


Irodánk

Debrecen

Nyitvatartás

10:00 AM – 20.00 PM
Hétfő – Péntek

Kapcsolat

Telefon: +36 20 950 4313
Email: info@ignitive.hu